MALATYA / BATTALGAZİ - Orduzu Elmasuyu Ortaokulu

Orduzu Elmasuyu Ortaokulu

Orduzu Mah. Elmasuyu Cad. No 7 Battalgazi / Malatya
Vizyon
VİZYONUMUZ Eğitim ve öğretim için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip, eleştirel düşünen ve öğrenmeyi öğrenmiş bireyler yetiştiren, bilginin sürekli olarak yeniden üretildiği, öğretmen ve öğrencinin bilgi üretilmesi sürecinde aktif rol üstlendiği nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı göre ve sorumluluklarını bilen, 21. Yüzyılın gereksinimlerine cevap verebilecek donanıma sahip, sağlam karakterli, dürüst, insani, milli ve manevi değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, sorgulayan, kendi ayakları üzerinde durabilen, düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde öğrenciler yetiştirmek.
08.30-14.50
Orduzu Belediye Otobüsleri ve Hançukur-Elmasuyu Dolmuşları