MALATYA / BATTALGAZİ - Orduzu Elmasuyu Ortaokulu

BURSLULUK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ

21 Nisan 2024 pazar günü yapılacak olan Bursluluk Sınavına girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Aydınlık geleceğimizin güvencesi sevgili öğrenciler, sizi çok seviyor ve önemsiyoruz.

Kendinize bu hususta da güvenin ve başaracağınıza inanın. Sizler, bizler için çok kıymetlisiniz. Her zaman yanınızda olan tüm sevenlerinizin bu süreçte de yanınızda olacağını asla unutmayın. Sınavınız nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın hiçbir sınav sizin değerinizi belirlemeyecektir. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan tüm öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan velilerimizin sınav heyecanını paylaşıyoruz.

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, sınav sonuçlarının okulumuz, ilçemiz, ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Büyük başarılar, hayallerle başlar...

Sınava girecek olan öğrencilerimizin yanlarında nüfus cüzdanı veya kimlik kartı, 2 adet yumuşak kurşun kalem, silgi ve kalem açacağını hazır bulundurmaları gerektiğini tekrar hatırlatırız.

Orduzu Elmasuyu Ortaokulu Müdürlüğü

Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 20.04.2024 10:02 - Görüntülenme: 119